Ahad, 18 September 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman

*klik banner untuk join*

It has been a quiet long time juga tak join mana-mana giveaway ni. rindu~ uhuks! Jadi, giveaway ni adalah a very first giveaway Ira join sebab Ira tertarik dengan perkataan Beauty tu...yeppi!

Yang buat lagi menarik tu die offer lagi apa yang kita suka, wishlist dengan yang kita pakai...*tepuk tangan girang* Cepat join nanti terlambat pula~

Dah nama pun 'beauty box'. So, memang beruntunglah Ira yang dapat~ Eh yoyoo je XD...Dapat ke tak belakang cerita tapi yang penting kita enjoy dapat join dan bw ke blog orang lain :)...Tapi apa-apa pun, doakan Ira juga Aamiin~

Actually Ira ada scroll one product ni, Namanya Shills Acne Purifying Peel Off Black Mask. It'll be such a precious moment kalau Ira dapat *sob sob*...

So guys, wish me luck and all the best :D

8 ulasan:

  1. hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  2. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  3. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  4. I love the banner anyway, hehe good luck ❤

    BalasPadam
  5. Salam perkenalan. Dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    BalasPadam
  6. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    BalasPadam