Isnin, 1 Ogos 2016

Upgrade Twitter yang Genap Setahun tak Usik #HappyAnniversaryUnfollowerspy -_-


Assalamualaikum to all readers*eh macamlah ramai sangat yang nak baca perfts*, hari ni genap setahun Ira tak sentuh Twitter Ira. Ira still ingat hokay~
Disebabkan dulu guna twitter ala2 zaman kanak2 jahiliyah waktu tu, Twitter Ira sekarang penuh dengan unfollowerspy dan seangkatan dengannya *yaaaa!

And sekarang Ira rasa nak on Twitter balik, tak nak bagi spy2 tu dok muncul kat Twitter Ira lagi. And banyak jugaklah orang unfollow *perfs Ira unfollow balik per susah XD*...So I'm back!

Alah bukan Twitter je ira Upgrade, kalau siapa yang pernah ke blog Ira before this, mesti tengok banyak Ira ubah kat Blog Ira ni. Kalau dulu dok guna header blog orang *credit to the owner muah*, sekarang semenjak belajar ICT kat sekolah ni jinak2 lah jugak guna app tu ini buat header blog sendiri. And yah I knew that header tu tak adalah se'wow' blogger lain...And lagu pun dah tukar *sorry kalau lagu tu buat semak korang tapi Ira suka so why bother why bother?* Hahaha hakak gurau~

So as a still 'new' blogger, comment cakap chat lah ke Ira kalau ada2 part yang Ira perlu tambah ke kurangkan ke untuk blog Ira ni...and follow my twitter to @hzrh_t (yah ira tukar username)...

So sekian, bye guys, xoxo

1 ulasan: