Rabu, 15 April 2015

Inspired With Hafreez Adam



hurmm...huhhh..hahh? siapakah? 

wahaaaa lah Badri Fathul rupanya >-<... but but but? errr selekeh siakkk
tulah orang Malaysia sekarang sekali tak kutuk memang tak sah --'
wow pftttt speechless lain giler dulu dengan sekarang \0/

It was horrible. People were staring. People were talking. Even my own father almost had his fist on my face for having a bad skin condition. As if I asked for it. ?
My friend once said to me, "My ass is even nicer than your face.".
Yeap. right on my face.

Sakit bhai. Gila terasa hina bila orang sama kan muka aku dengan punggung dia.

...
wahh kalau aku jadi dia sanggup tak sekolah semata-mata nak masuk hospital sakit jiwa sebab tekanan perasaan. tengok muka sebelum tu Mashaallah ingatkan muka budak-budak nakal mana tah yang merayap jer keje...ehhh kalau dia tak berubah lah kan mau aku mencinak lari bila jumpa dia >_^...

tapi masa yang merubah segalanya dan kini tengok siapa dia sekarang?
model, pelakon dan katanya berjinak-jinak mengacara...tapi paling 'tabik spring' dia sekarang
ARTIS BAHARU LELAKI POPULAR ABPBH 2014

*lari sikit ye
teringat lah ira yang ira ada schoolmate macam dia jugak lah. senyap jer dan sangat2 selekeh...bau pon allah boleh tahan yo jugak. tapi tu lah kan mana tau dia akan senasib macam ni Hafreez ni juga...masa tu ramai pulak ngaku bestfriend lah sedara lah classmate lah --' MUNAFIK betul nak kawan, kawan je lah tapi jangan bila dia berubah kepada lebih baik hang dok terhegeh2

Why I made him as my insipire?
Sebab ira sangat kagun dengan usaha dia untuk berubah menjadi lebih baik. kalau tengok gaya sebelum dia mesti ingat dia ni tak pandai tapi hang kena ingat, english dia berhabuk (power) naaa!
but honestly ira cakap, ira minat dia punya lakonan sahaja sebab entahlah...mungkin rupa dia seakan2 abang ira kot sampaikan satu rumah tengok Hati Perempuan semalam dok panggil tu abang ira hahaha...

maybe ira gemuk, berjerawat dan pape jelah tapi ira bersyukur dan cuba untuk berubah dan mengubah diri ni...ira masih ada kawan dan tidak diejek teruk seperti sekolah rendah dulu...k bocor rahsia...sekolah rendah dulu darjah 6 berat ira 95kg...and now form 3 69kg...masih berat tapi tak seGEMBOL dulu :D (nasib tinggi ira 165cm) (takpa kalau target ira lepas, terus habih SPM ira leh cuba jadi model bahaha sebab tinggi maybe 170 time tu ^-^)

k banyak2 pic ira paling suka yang ni >-<

By the way, Goodluck in your career Hafreez and Allah always support you.

Psst: Mana tau satu hari nanti Anugerah Pelakon Wanita Popular ABPBH 20(berapa2 jelah) dimenangi oleh ira ka...ahaksss nak glamour sikit Ira Hazirah...kalah Ayda Jebat #muahciked

-penoff-

2 ulasan:

  1. salam kenal ira :) . betul tuh ira kita ta boleh pandang hina dekat orang sebab setiap orang berubah.ira nanty jugak akan berubah tunggu jela .sila la singah blog baru amy http://luahanfarhana.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks for the support kak! Ammiin.....

      Padam